Feed on
Posts
Comments

Det kom ett rejält skyfall vid 16-tiden på lördagen och det ser ut att ha kommit mer än 30mm regn på två timmar.
Detta ledde tyvärr till att avloppen utanför 43 och 47 inte mäktade med att svälja undan vattnet och vatten trängde in via dörren.

En rådig boende ringde jouren och de kom hit lite efter 22.00-tiden och sög upp vattnet och ställde dörrarna på glänt så det får vädra ut så gott det går. Jourkillarna hade haft fullt upp med översvämmade källare på Limhamn så vi var inte ensamma.

Vi kommer att ordna med avfuktare i veckan. Det sitter lappar i berörda portar och boende ombeds kontrollera sina förrådsutrymmen.

Det kommer att monteras nya dörrar till alla cykelkällare på Västanväg (Älggatan är redan avklarad och offert på Västanväg kom förra veckan). De dörrarna kommer att monteras högre upp och det kommer gjutas trösklar på golvet i källarutrymmena så att vatten får svårare att nå förråden.

Övriga fem hus klarade sig utan problem.