Feed on
Posts
Comments

Det är en avtalskonflikt mellan Telia (som äger TV4) och vår tv-leverantör Com Hem (som ägs av Tele2). Det är inget BRF Kanariefågeln är inblandad i eller kan påverka.
Läs mer på: https://www.comhem.se/aktuellt

mvh

Styrelsen

*******************************************************************************************
Från Com hems facebooksida 191209

10 december kl. 23:59 kommer TV4-kanalerna och C More med stor sannolikhet att släckas för dig som är Com Hem-kund. Anledningen är att TV4s ägare Telia tyvärr inte vill inleda en seriös förhandling om vårt nya avtal. Vi beklagar detta djupt, och har stor förståelse för att det kommer drabba dig som tv-tittare.

Vår ambition har hela tiden varit att komma överens med Telia. De har dock, som enda kanalbolag, gång på gång skjutit på våra förhandlingar, och därför har vi redan förlängt avtalet så långt det är möjligt. Com Hem planerar sedan länge att genomföra en omfattande digitalisering av 1,6 miljoner hushåll under 2020, och det innebär att vi inte kan skjuta på förhandlingarna längre.

Vi vill att du som kund ska ha öppen tillgång till tv och film, oavsett vilken leverantör du har och på det sätt du själv vill – från en tv, surfplatta eller mobiltelefon. Telias motvilja att förhandla med oss om just detta uppfattas som att de istället vill begränsa antalet konkurrenter och därmed minska kundernas valfrihet. Det kan vi inte acceptera.

Imorgon går det förlängda avtalet ut, och vi har inte längre rätt att sända några av Sveriges mest populära tv-kanaler. Vi gör allt vi kan för att få till en seriös förhandling med Telia, och kommer självklart ersätta de eventuellt påverkade kanalerna med annat innehåll och förmåner från både Com Hem och Tele2. Vi återkommer med mer information till dig så fort vi kan.

Läs mer på: https://www.comhem.se/aktuellt